Hallgatunk, de nem haltunk meg!

 2011.07.07. 02:16

Kedves Olvasók!

Mint azt észrevehettétek, egy ideje nem jelentkeztünk friss írással, vagyis kissé iránytű nélkül hagytunk Titeket tengődni a filmek tengerében. Most azonban örömmel jelenthetem, hogy az oldal nem szűnt meg, sőt, hamarosan megújulva tér vissza, hogy újra aktívan (sőt, terveink szerint az eddiginél is sokkal aktívabban!) kalauzoljon Titeket egyes filmek felé, illetve rettentsen el gyengébb daraboktól!

Lesznek változások, bőven, de ezt majd úgyis tapasztaljátok. Egyelőre legyen elég annyi, hogy sokkal többször fogunk jelentkezni, szinte minden nap, és ráadásul a dizájn is megújul majd kicsit. Addig azonban még néhány hét türelmet kérünk, mert ennyire még minimum szükségünk van, hogy kellőképp felkészüljünk az újítás okozta post-dömpingre.

Amíg várjátok, hogy végre újra jelentkezzünk, ajánlunk néhány filmet az elmúlt hónapok terméséből, amit szerintünk feltétlenül nézzetek meg! Figyelem, a sorrend sem véletlen!

Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) - Szinte hihetetlen, hogy egy ügyvédes-tárgyalós-nyomozós film ennyire izgalmas tud lenni! Az első perctől az utolsóig odaszegez a székhez, abszolút pozitív csalódás!

Hanna - Gyilkos természet (Hanna) - Egy kiscsaj, akit apja a világtól teljesen elzártan nevel... gyilkosnak! Látványos jelenetek, érdekes és roppant egyedi történet, ráadásul mindez a Chemical Brothers zenei aláfestésével!

Instant dohány (Snabba Cash) - Őszinte történet a svéd alvilágról és egy fiúról, aki rossz útját választotta a meggazdagodásnak. Kicsit komolyabb film, de azért még a könnyebben emészthető kategóriából, és ha egyszer a sztori magával ragad, akkor ezen fogsz kattogni még órákkal a film után is!

Super 8 - Mi sajnos nem láttuk, de annyian dicsérik ezt az E.T.-utánérzést, hogy nyugodt szívvel merjük ajánlani. Néhány gyerek, egy hatalmas földönkívüli, és a kamera, ami mindent rögzít, ami a lencséje elé kerül...

Transformers 3. - Inkább csak rajongóknak, de ők biztosan nem fognak csalódni! A harmadik részben megismerhetjük Optimus mentorát, Megan Foxot egy másik dögös csaj váltja, és ugye az sem kérdés, hogy a világ ismét megmenekül... Na de milyen látványháború árán? :)

Címkék: megújulás transformers az igazság ára the lincoln lawyer ajánlók super 8 így filmezz instant dohány snabba cash hanna gyilkos természet

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfilmezz.blog.hu/api/trackback/id/tr423046076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása