Heti mozipremierek (március 24.)

 2011.03.22. 12:16

 

Álomháború(Sucker Punch), akciófilm
Rendezte: Zack Snyder (300, Watchmen)
Szereplők: Emily Browning, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Abbie Cornish
Extrarövid tartalom: Néhány fiatal lány egyetlen menekülési útja a rabságból az álmok világa, melyben minden akciófilmet megszégyenítő fegyverarzenállal vehetik fel a harcot sárkányokkal, robotokkal, és mindennel, ami útjukat állja. Elképesztően látványos, lövöldözéstől hangos, akciódús történet gyönyörű fiatal tehetségekkel a főszerepben.
 
A sas (The Eagle), történelmi kalandfilm
Rendezte: Kevin Macdonald (Az utolsó skót király, A dolgok állása)
Szereplők: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland
Extrarövid tartalom: Egy bátor fiatal katona útra kel az ókori Rómából, hogy visszaszerezze a birodalom jelképeként számon tartott „fémdarabot”, a sast. Szolgájával kettesben sablonszerű kalandokat élnek át, míg nem fordul a kocka, és végül felbukkan a 20 éve nem látott állatfigura is. Történészeknek kevésbé ajánlott!
 
Millenium 3. - A kártyavár összedől(Luftslottet som sprängdes), thriller
Rendezte: Daniel Alfredson (A lány, aki a tűzzel játszik)
Szereplők: Noomi Rapace, Michael Nyqvist
Extrarövid tartalom: A tetovált lány és A lány, aki a tűzzel játszik után a nagysikerű svéd Millenium-trilógia utolsó darabja kerül most a mozikba, melyben többszálú hajtóvadászat indul a főhősnő ellen, hogy végül már a néző se tudjon biztosan eligazodni igazság és hazugság szövevényes hálója között.
 
Ébredj velünk (Morning Glory), romantikus vígjáték
Rendezte: Roger Michell (Sztárom a párom, Vénusz)
Szereplők: Rachel McAdams, Diane Keaton, Harrison Ford, 50 Cent
Extrarövid tartalom: Habkönnyű, poénokkal fűszerezett történet a média világának díszletei között, melyből megtudhatjuk, hogy válna be tévés műsorvezetőként a jó öreg Harrison Ford, és hogy milyen érzés lehet egy eleve bukásra ítélt televízió producereként dolgozni.

 

Címkék: millenium morning glory sucker punch the eagle álomháború a kártyavár összedől így filmezz a sas ébredj velünk premirek március 24

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfilmezz.blog.hu/api/trackback/id/tr282761697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása